VAD HÄNDER ? :O

Alltså vad fan händer här egentligen ? :O Har hänt skit mycket nu när vi har flyttat in till stan/Rosta.. I förra veckan så var det en biltjuv som försökte stjäla en Handla24 bil som stod på Västra Vintergatan :S hums, sen IDAG 12/4 så blir en man knivskuren i Rosta Centrum :S vart FAN är världen påväg? Vågar fan inte gå ut längre snart.. usch. aja..

Idag så har Madde och jag vart och hälsat på i skolan :) hihi. det var trevligt. Sen så vart det att fara hemmåt efter att vi hade vart där en jävla stund .. när man kom hem så kollade man hur mycket pengar man skulle få tillbaka från skatten :) vart AS nöjd :) sen så kom Lizi hit på kaffe, sen satt vi på balkongen och solade/snacka skit :) hihi .. sen åkte Lizi hem och jag fick långtråkigt och vart as hungrig, så lagade god fläskkotlett med potatis och egen gjord gräddsås :D mumma . Sen så vart det en promenad runt Hästhagen med Bamse <3. Nu sitter man här och slappar :) sköönt. Blir att lägga sig rätt tidigt. Ska upp tidigt imorgon .. då blir det iväg till arbetsförmedlingen en sväng.. blää, sen så ska man vara hundvakt till torsdag förmodlingen :) Lilla Mojje :D hihi.. aja, händer väl inte så mycket mer..


Tjingeling*


Kommentarer
Postat av: marre

MEN! det är ju helt sjukt! jag fattar inte att folk är så otroligt snåla! en jävla kasse liksom! haha...



åååh, har ni flyttat till Rosta :P är inte det 1% svenskar som bor där? ;)

2010-04-15 @ 12:05:13
URL: http://maaarre.blogg.se/
Postat av: marre

OK :) vad gör ni i helgen då? vi är hundvakt åt bamse och nizze :P

2010-04-17 @ 10:28:54
URL: http://maaarre.blogg.se/
Postat av: marre

har du inte?! oooh, du måste! han är jättesöt.. lite jobbig då eftersom han har ätit upp lite av mina kläder och en plånbok, men annars så :P

2010-04-18 @ 11:26:43
URL: http://maaarre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0