börjas det igen!

jaha, nu börjar man bli sjuk igen.. Bara hostar och hostar.. usch och snoret bara rinner..blää.. hums.. aja, igår så var vi hemma hos mamma och pappa och firade syster :) hihi. det var trevligt. Hostade och hostade.. men men.. sedan så skulle syster göra sig iordning inför utgång på kvällen.. men då får hon ett sms där det står: Det är ingen som ska gå ut ikväll så vi stannar hemma.. blablabla.. jag vart så srg på detta sms.. vad fan är det för kompisar.. åh.. så jag var snäll och följde med syster ut på krogen.. det vart en lugnt kväll. När vi var på dansgolvet innan vi skulle hem så kände vi något blött som kom över oss.. då vart det några JÄVLAR som sprutade Champange över alla som va där.. fick över hela mig.. jätte mysigt, eller inte. Älsklingen jobbade så.. vart hämtad hemma hos mamma och pappa.. sen vart det hem och sova.
Idag så sov jag till halv 11 :) sköööönt. Sedan så käkade vi frukost.. Gick ut med Bamse efter vi gjort oss i ordning för att åka in och handla. Vi åkte sedan hem till svärmor och fikade och spelade lite Nintendo Wii :P hehe.. Nu så sitter vi hemma, och älsklingen läser Expressen. Hehe. Funderar på när vi ska börja med maten :) hihi.


Tjingeling*


Städning/Tvättning

Ujuj.. jag känner mig så duktig idag.. Tvättar massa tvätt. ska snart ta och börjar dammsuga lite.. Har ju 2 djur som drar fram så mycke skit.. mest är det då kissen. suck* aja.. idag blir det väl att ta de lugnt. Är ju inte på världens bästa humör just nu.. har ett internet som knappast funkar.. Mikkis kunde inte skriva till mig på msn förs efter många försök.. kunde inte gå in på facebook, na, utryckning, aftonbladet, blogg.. emelie var lite arg förut..
hum, när jag vaknade iaf så gick jag upp och tog mig ett glas kall mjölk :D och sedan kokade jag 2 ägg. mums.
sedan gick jag en sväng med bamse :) han skällde på några arbetare vi gick förbi :P hehe. aja. Nu kom älsklingen hem :) ska gå och krama på honom så kanske jag blir glad <3 Älskar min Kenny.


Tjingeling*


Hemma

Nu har man precis kommit hem från en dejt med Lizi :) Vi gick och käkade på La baguette mumms.. sen vandra vi runt bland alla jävla männsikor.. usch.. får damp på dom . blä.. hatar att gå när det är mycke folk.. men jag var tvungen att ha en påse med BRÄNDA MANDLAR :D<3 Det vart lite små kallt när man hade gått en stund.. ehm.. träffade lite kompisar :) det var trevligt.. Sen när vi skulle gå till resecentrum så såg jag mamii och syster <3 så jag var tvungen att säga heeeeej <3 hihi. sen så gick vi vidare mot resecentrum.. jag stod och väntade på den där jävla bussen.. usch så kallt. den var 15 min försenad.. blä. Det var skönt att komma hem och in i värmen. Men jag ska väl ut med bamse om en stund.. usch vill inte.. kallt och blött.. på tal om blött, mina skor läcker.. när jag tog av mig skorna så var strumporna dyngsura.. :/ man kanske ska ta sig upp på stan imorgon med och köpa sig ett par mysiga uggs som Lizi och jag hittade :D men vi får väl se om jag orkar och har tid :P har så mycket att göra om dagarna :P haha Eller inte. Ne, har inte så mycke mer att skriva om. Det var iaf en trevlig dag på stan med Lizi <3 Kommer till dagis och överraskar dig någon dag ;) höhö..

Ps. Katten kan flyga ? han har hoppar högt katten.. men fattar inte hur. Tass avtryck på våran hylla som sitter på väggen i vardagsrummet.. :S Han katter druckit redbull? haha.  Tycker att det är lite underligt. men men, kanske bara jag som tycker det. hihi


Tjingeling*





Kissen lämnade spår efter sig. :P


Dejt!

aha ja, idag ska man på dejt med Lizi :) hihi, det ska bli naaaaaaajs. Men först så ska jag förbi arbetsförmedlingen och kolla om dom kanske har någon praktikplats till mig :) hums. Bussen in till stan går 13.57. så det är en stund kvar.. kanske ska fixa i ordning sig lite snart då.. Gå in och krama lite på min darling som ligger i sängen :) ehm. sitter och funderar på om jag kanske ska ta ner jul gardinerna snart :P haha. har inte orkat .. Måste köpa mer gardiner tror ja.. har ju inte så många.. hums.. kanske finns på Hindersmässan som Lizi och ja kanske ska gå på :) hihi. Kissen kan nu hoppa upp på diskbänken har jag märkt.. hums.. fyy lilla kissen.. gaaaaaaaaaah. Föresten NÄR SKA DET SLUTA SNÖA ?!!! KAN DET INTE SMÄLTA NU!!? BLÄÄÄÄ!! Emelie är arg på denna snö, för hon hatar snö.. Bamse ÄLSKAR SNÖ! USCH! Fast det är kul att se honom dampa i snön :D så söööt :D hihi Mammas Bulle <3 hihi.. Ne .. ska nog fixa lite.. så jag inte behöver stressa sen :) Puss å kram


Tjingeling*


Grrrrrh

NÄR SKA DENNA VINTER TA SLUT? DET BARA ÖSER NER SNÖ! 

Sitter och pratar med älskling i telefonen :) <3 sedan lyssnar jag på MTV Rewind .. var uppe ganska sent inatt också hehe.. pratade lite med en gamal klasskompis :)men när jag såg att klockan börja närma sig 1 så gick jag ut och rökte och kissade bamse, sen in och la mig.. Men efter en stund så hör jag en jävla smäll från vardagsrummet.. Visste att det var kissen som var i farten.. och se på fan, då har han försökt att hoppa upp på förstärkaren som står på tv-bänken och på förstärkaren stod min gröna växt.. och DEN hade han rivit ner!! Fick sopa jord och skälla ut katten!! Har nu bytt namn på honom.. han hater inte TURBO, utan TERROR förkortat TERRORIST! Dumma katt!! Som sagt, är ingen katt människa.. dom bara river ner saker.. blää..
Aja, idag blir det att ta det lugnt. Får nog gå och lägga mig tidigt imorgon.. ska in till Arbetsförmedlingen,, men jag orkar inte egentligen.. sen blir det att gå en sväng på hindersmässan med Lizi :) It's a Dejt ;) höhö
Undra vad man ska laga för mat idag då..?
Nefan, har inge mer att skriva om.. ska kolla på tv nu..


Tjingeling*


trött

idag är jag riktigt jävla trött.. Är inte på humör heller.. usch. Aja, har diskat och grejat idag. Slappat i soffan det är så skönt det. Sedan har jag lagat lite mat :) Vart potatis, fläsk kotletter och egen gjord sås :) såå duktig.. Nu ligger jag i soffan och kollar på Djurpolisen i Houston. FYFAN säger jag bara !! STACKARS HUNDAR!  helt utmärgade. usch! Vilka jävla människor det finns!! USCH! Det var Amerikanska Bulldogs.
Uuuuusch, är så jävla torr om händerna :( smörjer och smörjer. Usch. somnar snart.. ska kolla på Djurpolisen nu, sen ut med Bamse.. Ska försöka hålla mig vaken.. Måste kolla på Paradise Hotel :P


Tjingeling*

 


Bullar

idag så har jag tagit det lugnt. Imorse gick jag en liten långis med Bamse :) det var skönt i solen. Sedan vart det att sätta sig i soffan och ta det lugnt en stund.. diskade upp lite disk sen gick jag iväg och handlade lite till att baka bullar.. så nu har jag bakat bullar, men dom vart inge bra.. Dom vart hårda och smakade inge bra. Kanske ska gå bullbaknings kurs hos svärmor hehe.. Pratade lite med Lizi :) miss you my friend. Ska gå ut med Bamse om en stund.. orkar egentligen inte, men han måste ut och göra sina behov :P min tatuering kliar som bara den just nu, vill bara riva och riva :P haha aja, ska fixa lite nu.


Tjingeling*


Trevlig dag

Idag så gjorde älskling ordning frukost åt oss.. tyckte att det vart lite tidigt.. han väckte mig kvart över 8.. så efter jag ätit mina ägg så gick jag och la mig en stund. Sen vart det att gå ut med hunden en sväng sen hoppade jag in i duschen... och fixa lite.
Kennys far kom och då åkte vi iväg till Västerås en sväng.. Handlade lite små saker inne på Nisses. Inne på Media Markt så köpte vi film :) så imorgon blir det någ att titta på en film :D. Åkte till Djur Magastinet också. köpte ett nytt halsband till bamse, sen lite gotta :) När vi kom hem så vart hundarna jätte glada..

Nu så ligger jag i soffa och tar det lugnt. Vill så gärna hitta en lägenhet i stan som man kan flytta in i nu!! så B.
aja, bara att leta vidare och kolla inne på Öbo varje dag eller något.
Nu så har jag inte så mycket mer att skriva.. ´Funderar på att kanske baka bullar imorgon.. men tycker att det verkar så svårt när man läser böcker på hur man ska göra.. sedan vill jag inte göra för mycke bullar.. har inte plats i frysen tyvärr.. aja, ska kolla på tv.


Tjingeling*


Kli i ögon

usch vad det kliar i mina ögon.. denna lilla katt vi har .. ujuj.. ska nog ta en allergi tablett.. aaja.. sitter hemma och har hur tråkigt som helst. kollade på Miljonlotteriet Lyckohjulet förut.. hahah.. så tråkigt.. :P Nu kollar man på Mr Bean.. hatar den människan.. usch! . ååååh har så tråkigt.. ska nog gå ut med hunden, fast han sover också.  blää

 

Tjingeling*


Lördag

Aha, har kommit hem till lägenheten. Vi sov hos mor och far inatt :) det var mysigt och trevligt hehe :) Så nu ligger vi en varsinn soffa och vara tar det lugnt. Har hunden bredvid mig, trött. Sen så kollar vi på Brook knows best på MTV.
Älsklingen fick ett mejl från öbo och där stod det att .. Vi inte fick den andra lägenheten i Västhaga heller.. suck! känns som om att vi aldrig kommer här ifrån! .. men men, idag vet jag inte vad som händer. Får väl ta dagen som en kommer.. Kanske blir en slappar dag idag .. det är ju skönt det med.

Igår hemma hos mamma och pappa så käkade vi tacos.. mums ! Sedan så vart det att spela Nintendo Wii :) hihi. gick väl sådär. men men..  Ne nu ska jag kanske hitta på något att äta :)


Tjingeling*


ujuj.

haha jag bara klagar och klagar :P har världens mensvärk och så ömmar det på ryggen.. haha.. ska sluta klaga så mycke..

Aja, kom nyss in från en ganska långsväng. vad iaf ute i ca 40 minuter så. Han fick både kissa, bajsa och leka :) Han hälsade på en annan voffe och då vart han jätte busig hih. När vi kom över bron över motorvägen så vände vi och gick tillbaka.. Skönt väder att vara ute och gå i :) Men jag skulle jätte gärna vilja att någon kunde gå med mig, för då går jag nog längre svängar. Får flytta in till stan nu! Vill, vill.. Vi fick ett nej till en av lägenheterna i Västhaga. :/ bajs.. hoppas lite på att komma till Västhaga, för då kan Lizi och jag gå långa svängar med voffarna :) Speciellt på våren.. Man får hoppas att vi får den andra lägenheten i Västhaga då..

Hums, vad ska man hitta på idag då..? Får väl se.. ska prata lite med älsklingen när han kommer hem eller något. Han slutar om 1 timme och 25 min :P hehe. Juste, tog bort tejpen runt fingret igår.. usch.. äckligt. haha. kan inte böja tummen för att jag har gått med den uppåt hela tiden :P Tummen Upp :P hah

Sitter och lyssnar på MTV :) Just nu är det inge bra musik.. blää.  Ne, har inge mer att skriva.. kanske skrivs mer imorgon eller ikväll.

Tjingeling*


BLIR SÅ ARG!!

Vad fan är det som händer egentligen!! vad fan håller folk på med? åååh.. jävla IDIOTER!! Sverige borde skaffa någon slags DJURPOLISER!! Blir såå arg, och jag tror inte jag är ensam om att tycka att detta verkligen INTE är OK:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6468202.ab

http://na.se/nyheter/kumla/1.711153--det-varsta-vi-har-sett-


mihi

hihi. Älsklingen åkte iväg och tatuerade sig idag :P han vart så sugen när jag tatuerade mig igår :D hehe. den vart skit snygg :) Idag så har jag städat hela lägenheten och typ tagit det lugnt.. Tog bort tejpen på tummen.. lite ont har jag..men men, skönt att få bort det. Svärmor kom på besök en liten stund nu ikväll :) vi drack lite kaffe och prata lite .. trevligt värre :D

Usch, känner mig inte fräch för fem öre.. blä. jaja.. ska kolla på tv nu, sen ut med jycken sen sova tror jag. :P


Tjingeling*

 


aj!

Idag känns det att man har gjort något på ryggen.. fyfn, när jag skulle tvätta rent den.. usch! aja, nu så kokar jag ägg och ska dricka lite te.. mums! sen blir det väl att gå ut med hunden en långsväng kanske.. :)  vi får se..
Katten är i full gång :P han har race här hemma.. Damp! nefan, ska ta och se om mina ägg är klara. HUngrig!


Tjingeling*


Smärtn över :P

Jaha, nu är man hemma från stan :) med en liten Tatuering som alla har väntat på att få se ;) höh .. Först vill jag säga det att JAG HATAR BUSSAR !! :P men det tror jag att ni redan vet. Men iaf.. Låg i 3 ½ timme.. + lite pauser :) ont gjorde det .. vissa bitar ( eller hela ) heh.. men men, Sandras vart skit snygg den med :) så jag lägger upp den också :) Puss och kraaam :D


Tjingeling*

 



Min tatuering <3



Sandras Tingeling :)


TATUERIINGSDAGS :D

Idag är det dagen jag längtat efter! Ååh så spännande..! Fast det är ju de när jag kommer in till stan så får jag ju vänta en timme innan, och då blir jag bara mer nervös :S usch. Men men, Sandra kommer ju och ska hålla handen *blink* Sen ska jag hålla hennes hand :) hihi. Jag kommer ta med kamera dit, så får sandra ta lite kort :) hihi. kommer bli skita bra tror jag ..

NU är ni allt NYFIKNA ;) HAHA?  Bild kommer upp när jag kommer hem :) Puss och Kram på er



Tjingeling*



Denna katt är jag lite trött på just nu! Han hoppar upp på diskbänken och river allt som finns. Och disktrasan är skit rolig!. Imorse hittade jag en kvist med friska blad på från ena av mina blommor! Han kan inte låta bli dom ! Blir GALEN! ps. han är söt och snäll när han sover *blink*


gaaah!

Gaaaaah !! Blir så jääävla trött på detta jävla internet! Allting buggar !! Aja, nu har jag sagt det! :P

Idag så har jag då vart på stan hela dagen.. det blir så resten av veckan också.. Imorgon blir det ju tatuerings dags kl 11.00 .. vill bara klämma in där att JAG HATAR BUSSAR! Bussen går här ifrån typ halv 10 är i stan vid 10.. då ska jag gå runt i 1 timme och vänta.. då hinner man ju bli ännu mer nervös.. jävla bajs bussar.
Sedan blir det väl att åka in på Torsdag .. då ska jag till Arbetsförmedlingen och kolla om dom har någon praktikplats så jag slipper gå på en massa gruppövningar! Blää.. aja, ska nog g¨och krypa ner i sängen så jag kommer upp imorgon :P hehe


Tjingeling*


Tisdag

Usch.. sitter och väntar på att gå till bussen.. den går om 50 min, bläää. Vill inte åka in till stan och gå på en massa möten å skit.. sen när coach samtalet har varit så ska man ju strosa runt på stan i detta jävla snöväder.. usch! HATAR SNÖ.. Varför ska det snöa för ?. Kan det inte bli vår/sommar!? vet inte vad jag ska skriva mer, är inte på så bra humör nu när det ska snöa..!! så..


Tjingeling*


LÄNGTAR!

Nu har vi boka tid :D Jag och Sandra <3 LÄNGTAR TILLS ONSDAG !!! BLI ONSDAG NUUUUUUUUUUUU! Min tatuering kommer bli skiiiiit bra tror jag :D hihih .. nu är frågan bara, vad ska jag ha för färger ? Nu blir Lizi meer nyfiken :D hihi. alla andra blir nog också nyfikna ;) Min tattoo kommer att ta 3-4 timmar och Sandras kommer ta 2-3 timmar. Blir en låååång dag. Jag börjar med min smärta kl 11.00 ;) höhö.. BLI ONSDAG NU FÖR FAN!.. Fast imorgon kommer dagen gå fort. Coach möte kl 13.00-13.45.. sen får jag strosa runt på stan till kl 15.00 för då är det gruppövningar bläää.. men men.. nu vart jag sugen på att baka bullar för att svärmor prata om det :P men fan .. tror inte att jag kan baka.. kan ju inte använda båda händerna för att knååååda degen med.. jävla tumme att vara ivägen :P nefan, ska kolla på tv nu..

 

Tjingeling*


Hjälp MIG!

Har nyss vart ute med min kära hund på en lång promenad! Blir så ledsen på mig själv och på min hund för att han inte lyssnar när man pratar med honom.. Han drar i kopplet och gör utfall mot andra hundar :/ orkar inte med detta.. och nu när min tumme är "trasig" kan jag knappast hålla i honom.. Vill ha hjäälp med detta!!
NÅGON SOM VET NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG MED MIG OCH MIN HUND!? HÖR AV ER SNÄLLA!!! Det får inte kosta för mycket! Vill verkligen få i ordning på min hund, och få reda på vad det är jag gör fel!? Har läst i böcker, men fattar inte hur folk gör.. för inget funkar på min hund.. blir så ledsen..

Tjingeling*

 


Tummetott :D

Tänkte bara vara så äcklig att jag ska visa min lilla tumme :P hihi.. den äärr sååååååå fin.. ( eller inte )
gör lite ont faktiskt, men det är bättre :)


 




mumms

Nu så har man tvättat klart :) sköönt, så nu kan man slappa lite.. idag så gjorde vi mumsig mat :) Fläskfilé, rusti och ÄDELOST SÅS :D <3 mummmmms !! hehe. Har varit duktig idag också, har bara rökt 3 ggr idag. Sedan så har man duschat och det va så skönt.. känner mig friskare också :D nu så är man onyttig :P Sitter och äter chips och dipp ;) och dricker Coca Cola <3 Längtar till imorgon så ja kan se mitt skiss :D hihi <3 ska kolla på tv nu, sedan sova..


Tjingeling*

 


Godmorgon!

Då har man precis vaknat.. skönt att få sova ut lite.. det är lite bättre i halsen och huvudvärken är borta.. nu är det bara min stela nacke kvar.. Någon som vill komma hit och masera mig ?
idag så blir det väl att ta det lugnt, ska in till Illusion Tattoo imorgon och kolla på min skiss på tatueringen ;) Lizi är lite nyfiken :P sen så ska jag boka tid medans jag ändå är där. :) nä men idag kanske jag ska tvätta lite, om det finns någon tid och om maskinen funkar.. men det det man ju aldrig.. Vill flytta nu!!  Juste, vi fick svar om lägenheten på norr, och vi fick den inte.. bajs. men men, vi har kanske chans på 2 lägenheter på Skäpplandsgatan :)

Nu på morgonen så fick jag se att katten hade hoppat upp i diskhon :S jäkla katt!! aja, ne ska gå ut med Bamse nu :)


Tjingeling*




Usch

jaha ja, nu har man gått och blivit förjävlig i halsen.. hostar och slemmar.. :/ usch.. har haft ont i huvet hela dagen typ.. svårt att andas lite grann.. åkte in till maxi och handlade i morse, sedan åkte vi hem till mamma, pappa och syster och hälsade på :) dom skulle åka och fika hos farmor och farfar.. jag orkade inte följa med.. usch så jag mår.. har nyss käkat glass, och det var gött.. men det hjälpte inte så mycket.. får se om det blit bättre.. blir väl att inte röka så mycket idag då.. nu fan.. ska kolla på tv nu.


Tjingeling*


Fredag

Ja idag så var jag på hunddagiset och hjälpte till :) det var skönt, bara 11 hundar. Vi gick första promenaden på 1 timme och 10 minuter.. det var skönt. Nu så sitter man hemma med älskling, Sandra och Martin :) vi ska kolla på Let's Dance :D hihi. Ska vara social nu, så kanske det händer mer saker imorgon att skriva om :)


Tjingeling*


ajajaj!!

AAAAAAAAAAAAJ vad ont det gjorde!! Jag och knivar går verkligen inte ihop! Fick åka in till vårdcentralen för ett tag sedan. Skulle hacka korv och så slant jag med tummen och den hamna under kniven och sen AAAAAAAAAAAAAJ! halva toppen på tummen och nageln vart det ett hack.. :'( ont som sate ..



haha ser ut som en snopp :P


vaa?

Har fått en faktura från Halens. Jag beställde en tunika för 199 kr och faktura avgiften var på 55kr.. då blir det 254 kr.. på min faktura står det att jag ska betala 273kr ? .. att jag ska betala en till fakturerings avgift på 19kr ? men HALLÅÅ!!? det stod ingenting om att jag skulle betala 19 kr för en till faktureringsavgift ? :S Ska sluta beställa grejjer!!  blir så arg! Fattar nada!! bläääääää

 

Tjingeling*


sjuk?

Fyyfaaan! Ont i nacken, halsen och är jävligt sliten! Är man påväg att bli sjuk ? vill inte det !! hum.. har en kopp te här bredvid.. muma.. fick i mig 2 mackor.. ska nog gå ut med hunden snart.. blää för att må/känna så här.. Idag blir det att vara hemma.. städa och ha mig, det ser ut som ett bomdnedslag! blää..


Tjingeling*


åååh

VILL FLYTTA!! Vill inte bo här ute, är så jävla rastlös jämt!! vill in till stan..Vi har inte fått något svar om lägenheten på norr, så jag tror att det inte blir att flytta dit :( men älskling visade ett mejl han hade fått från Öbo. Om en lägenhet på Skäpplandsgatan i Västhaga. Det var en stor 2:a.. vi ska väl på visning. Då får vi rätt nära till stan, sen nära till lite kompisar :) men det är ju också det, vågar man gå ut på kvällarna om man bor där? är lite nojig. hihi.. nefan.. ska kolla vad fan katten håller på med!


Tjingeling*


Onsdag

Idag så har man varit på stan med Sandra <3 Vi tog en fika på Bara Vara. Satt och snackade lite skit om allt möjligt. Sedan efter fikat så gick vi längs gatan ner mot järntoget.. sedan kom jag på att vi kunde gå till Illusion Tattoo. Har presentkort där, så jag skulle kolla om dom kunde skissa en snygg tatuering åt mig :) och det kunde hon göra :) så det ska bli spännande på hur den kommer att se ut, ska dit i början på nästa vecka. Sandra vart också sugen på en tattoo. hihi :D Vi satt väl där i mer än 1 timme tror ja :P så jag tänkte att jag var tvungen att åka hem till hunden :P så vi gick till resecentrum, men orkade inte stå still i kylan, så vi gick till konserthuset ist..
Nu när jag kom hem så värmde jag mat från igår, mummaa.! Nu så ligger man i soffan med filten , och hunden bredvid mig :) mysigt. lite små trött, men ska inte gå och lägga mig än, men snart.. ska kolla lite på tv nu.


Tjingeling*

 


Tisdagkväll.

Jaha ja, sitter och kollar på tv och lite på internet. Älsklingen åkte till jobbet för en stund sen så det blir att ligga ensam i sängen, eller tjaa Bamse ligger ju där också <3 aja, var uppe på stan idag.. gick runt en stund innan jag skulle till min jobbcoach. Syrran ringde till mig och fråga vad jag gjorde.. va ju inne i stan och det va hon också, så vi träffades en stund :) det var roligt. Sedan gick jag till min jobbcoach.. missade bussen efter att jag hade vart där, så jag fick vänta i ca 45min. Så jag gick till Gina Tricot och köpte mig ett par jeans för 99:- billigt och bra :D. Åkte sedan hem och lagade mat :D Gjorde en maträtt som Lizi tipsade om .. det var mummaa!! Till och med älsk tyckte om den ;) hihi. Sen vill jag bara säga att Faaan vad jag hatar att klippa svarta klor! Klippte för mycket på en av klorna på Bamses baktass, så nu har han en strumpa på sig. Fan vad jag hatar svarta klor!.. aja, sen så har jag vart så duktig att jag har sökt jobb :D så då får man hoppas på att man får svar.. Fick fixa om lite på mitt CV och mitt personligabrev så att det passade bra in på ansökan :)
Nefan, ska nog gå in i sovrummet och slå på värmemadrassen och sedan krypa ner i sängen . :) Ha en trevlig fortsatt kväll. Pusspuss

Tjingeling*



God middag

Så sitter man här i soffan med både kisse och vovve. Brandkårenslarm utlöstes för en stund sen.. Var ute med bamse nyss, ska nog gå ut sen igen innan jag ska till bussen. Ska in till min jobbcoach och samtala lite :) måste fixa lite med mitt CV också.. blää.. aja, sen blire att åka hem och ta det lugnt igen :) Ska fixa i ordning mig lite grann.

Tjingeling*


Mys

Tröööööött som faan!!!.
Ska snart gå och lägga mig tror jag. Ska upp tidigt imorgon.. ska på coachsamtal kl 13.00, sen ska jag möta Kicki på stan en snabbis.. har varit barnvakt en stund på kvällen.. eller det var mest min sambo som var barnvakt. Han tog hand om hans systerson.. mhmm, har en riktigt trött hund bredvid mig, sedan så har vi en trött kisse i andra soffan.. han låg och snuttade på filten förut.. han har börjat med det.. hums, undra varför ? Aja, ska nog gå en liten sväng med buwsen, sedan sova tror jag.

Tjingeling*





Bamse lilla är trött.

kissen snuttar på filten

Kissen snuttar på filten och myser.


Lugn dag.

Idag så tog jag bussen in till stan vid halv 10. Skulle till dagis och lämna in en nyckel. Var där tills älsklingen slutade jobbet. Snälla rara kicki bjöd på Mc Donalds :) det var göttans. Idag blir det att gå en långis med älsklings vovven igen. Får passa på nu när de är fint väder. Ska kanske plocka ner julgardinerna idag..om jag orkar.
Imorgon så hoppas jag att vi får reda på om vi får lägenheten inne i stan :D sedan ska jag in till stan imorgon och prata med min jobbcoach och få ett schema.. blää orkar inte.. men men, måste fixa med försäkringspengar också. aja, ska kolla på tv nu.


Tjingeling*


dubbel seg

ojojoj. Är ännu segare idag.. dricka 2 dagar i rad är jag inte van vid. Det var en rolig kväll igår. Trevligt att träffa alla gamla kompisar igen. Var tvungen att ta sista bussen hem, det var skönt det med. aja, idag så har åkte vi till kennys mamma och hämtade en kattställning :) sedan åkte vi och handlade lite sedan åkte vi vidare hem till mor och far. Skulle hämta Bamse. Han vart såååååå glad när vi kom :) lilla buuus :D När vi kom hem så städade vi lite och sedan gick jag en sväng med bamse. Vi var ute i ca 1 timme och gick, det var skönt fast det var kallt.. Bamse fick kolla lite på några hästar som stod längs vägen, dom var lite läskiga tyckte han. :P hehe. men men.. När vi kom hem så gjorde jag iordning något att äta, då vart det våfflor :) mhmmm.. Fick besök av kennys far för ett tag sedan, nu står dom och spelar nintendo wii :P hehe.. Ska snart hoppa in i duschen och sedan lägga sig.. ska upp tidigt imorgon och åka in till dagiset och lämna in en nyckel :) sedan blir det nog att åka hem igen och myyyyysa mycket med min vovve <3 Nu ska jag kolla lite annat sedan vara lite social.


Tjingeling*


Seg

idag gick man upp kl 8.. lite halvt seg var man efter gårdagens bravader. Det var en rolig fest till en början, men sen kom det några och det vart bråk!. Vi åkte hem och det va bra det. Hem och sova. aja, Nu sitter jag hemma hos några kompisar i hagaby.. Snart är det dags för att parta igen.. :P får se hur man mår imorgon då ;P ne men jag ska ta det lugnt idag ..  Vill inte må för dåligt när man ska hämta hem mammas bulle <3 mys :D

Ne nu ska jag vara lite social med dom andra.

Tjingeling*


Kallt!

Idag var det fruktansvärt kallt. Men det var en lugn dag på dagiset idag. Bara 9 hundar. Det var min sista praktikdag idag :( i will miss it! aja, älsklingen kom och hämtade mig vid halv 2 för att vi skulle på en lägenhetsvisning på norr.. coh jag hoppas att vi får den.. Det hade vart en annan som vart och kollat på den, men han va tydligen tveksam, sen så var det vi.. så vi har iaf tackat ja till lägenheten.. Nu är det bara att vänta och se. Sista dagen är på måndag som man få komma och titta på lägenheten, så jag hoppas att ingen gör det!  Skulle vara jätte skönt om man fick lägenheten också, för då har man ju tvättmaskiner som fungerar. Det var en fin lägenhet för övrigt :)

Ikväll så ska vi åka till kumla och dricka lite med Kruse och Mikkis :) det ska bli trevligt. Mikkis fyllde 19 år förra helgen..
Imorgon så blir det att parat med Amanda och några. Först blir det förfest och sedan blir det strömpis nästa :D Lilla Amy fyllde ju 20 år i måndags :D så här ska det partas ;) Nu är det färdig skrivet för stunden, Ha en trevlig helg alla.

Tjingeling*

SAKNAR MIN BAMSE BUWS <3


Ny klippt

Tjenixen. Kom nyss hem från stan :) Har vart och klippt av mig håret.. :P fan va skönt att bli av med det slitna.. aja.. idag på dagiset så var det 14 hundar.. ehm, ja så har det varit en wierd dag idag.. 1 praktikant som inte var heeeeeeelt jävla frisk i huvudet.. frågar med dryg attityd om hur gammal man är.. och sen pratar så man inte fattar något.?! Och sedan säger till Lizi att hundarna kissar, och att Lizi ska stanna och vänta på henne å grejjer.. Sen att hon inte sa till en hund, som hon hade, som gick och skrek hela promenaden. Hon gick bara och fnissa. :S aja.. imorgon är min sista dag på praktiken :( Ångrar mig rejält att jag inte tog praktik till mars.. fan! Men men, får fixa mig ett jobb nu då.. Kommer sakna alla på dagiset. Men jag kommer att komma ner när ni minst anar det ;) höhö..  ska kolla på tv nu.. kanske blir mer blogg lite senare om det har hänt något spännande, men det tvivlar jag på :P här i glanshammar händer det inte mycket :P

Tjingeling*


*gäääsp*

Nu sitter man i soffan med datorn i knät, och kollar lite på family guy. Sen så ligger det en trött kisse bredvid mig  :) Har precis duschat, och det var väldans skönt nu när det är kallt ute. Imorgon blir det att åka till praktiken och sen efter det hoppas jag på att jag ska upp på stan och hitta en klipp tid. Har så fruktansvärt slitet och tråkigt hår.. måste liva upp stämningen i håret lite. :P Ne, nu kanske man ska gå och borsta håret och sen krypa ner i sängen.
Slog precis på kanal 5, en dokumentär som heter "Kvinnan med jätteben".
Fan va synd om människan :(

Just de, det va en villa brand i Kolja utanför Glanshammar idag. Vi hörde hur brandlarmet gick uppe vid brandstationen. Sen åkte sambon och grannen iväg och kolla i Kolja, och då va villan övertänd.. Fy vad hemskt att komma hem och se att huset står i höga lågor, och att det inte gå att rädda.. Usch.


Ne, nu är det färdig skrivet för idag. God Natt på er.


Tjingeling*



Flytta härifrån!?

Jaha, imorse när jag skulle ner till tvättstugan och tvätta, så funkade inte tvättmaskinen!! Jävla skit! Det var tydligen dags för service.. Men jag orkade inte vänta på att hyresvärden skulle köpa en ny tvättmaskin! Vem vet hur lång tid det tar för honom att fixa fram en tvättmaskin!? ne, så vi åkte hem till svärmor och tvättade :) vi fick äta pannkakor ochså, det var göttans. Hängde upp resten av tvätten, som jag inte orkade tömmla, hemma. Nu väntar jag på att sambon ska komma hem med en mumsig pizza :) mhmm.

Nu kommer han, så nu ska jag äta :)


Tjingeling*


Middag

Faaan vad kallt det var ute idag.. usch! det var jävligt lugnt på dagiset idag. Bara 7 st hundar :) jätte skönt. Var kvar tills sista hunden gått. Sedan följde jag med Kicki hem till henne. Efter hon hade gjort sig iordning så gick vi upp på stan och mötte upp Lizi :) Vi skulle käka på O'learys men det var fullt, så vi gick till Pitchers, men det var ingen mat som lockade.. så till sist så gick vi till en kött restaurant och käkade.. Men det var inge vidare service.. men men, själva maten var ju god.. Det vart lite krångel med Lizis och min förrätt.. Vi skulle ha vitlöksbröd med ost! Men vi fick utan ost 2 ggr.. så aja.. och efterrätten var fortfarande frusen.. så det var ju inge lockande att äta upp den.. men men. :) Sedan åkte jag hem, fast jag helst hade umgåtts mer med Kicki och Lizi. Men det får bli en annan gång :)
Jag hade iallafall en trevlig kväll, så länge den varade. Tack.

Har Niklas och Jessi här på besök också.. Dom sitter och spelar Buzz med sambon. Är trött som fan, så jag ska väl gå ut och röka sen ska jag sova. Ha en trevlig kväll.

Ps. saknar min bamse bulle <3
Tjingeling*





Min 20års dag :)

Min älskade syster skickade bilder från när jag fyllde 20år den 13 november :)




Älskar dig min syster <3 Lika? nee

Min coola farmor :D

Jag och farmor <3


Trött.

jaha ja .. idag så har man vart på praktiken idag igen :) dom små liven :D aja. Vi gjorde väl som det vanliga, gick ut med hundar och sen satt och chilla lite ;) Har precis ätit lite mat med min sambo.. det vart väl sådär.. men det gick att äta.. Det vart inte som min kyckling gryta jag skulle göra i helgen.. Faaaan asså. Hade i för mycket chilisås :P haha. men men.. man lär av sina misstag. Jag har iaf en matlåda till imorgon och det är ju bra.. har egentligen inte råd att äta ute.. men det är ju så goott :D

Aja, ne jag kanske ska spela lite Nintendo Wii med pöjken nu kanske :P innan vi ska gå och sova. Men först tror jag att jag ska röka lite.
Ha det gött fan <3

Tjingeling*


Nu blir det att spela :D

Jaha, då har man vart iväg och köpt ett Nintendo Wii :D kommer spela som en tok, kanske. Det är ju roligt att spela när man är några stycken :) Funderade på att köpa en ny mobil, men vet inte riktigt.. Vet inte om jag vill ha ett abonemang till Telenor?! ska nog fundera lite..

Aja, mamma och pappa ska komma och hämta Bamse sen. Pappa sa att han ville ha honom i veckan, för att han kände att han behövde gå ut och röra på sig, syster också då. Sen ska det bli lite skönt att vara lite hund ledig :) fast jag kommer sakna att ha honom i sängen ikväll.. men men.. 

Va ute på en sida igår och kollade om det hade hänt något i våran kära stad. Då såg jag att det hade vart en olycka vid Glanshammars avfarten.. Såg spåren idag när vi var på väg hem. Viltstängslet låg ner typ .. aja.. 
Ska kanske börja med maten om en stund.. Imorgon så blir det att åka till praktiken och mysa med hundarna :) Hoppas att det inte blir för jävla kallt imorgon. Ha det fint så länge.


Tjingeling* 



Lugn dag idag.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Åkte en sväng till Marieberg och kollade lite. Köpte kattsand och ett knivsett.
Har precis ätit fläskkotletter, potatisgratäng och ädelostsås :D mums! Sitter framför datorn och har en sovande katt bredvid mig, och 2 soffpotatisar i den andra soffan :)

Kollar på tv400 på repriserna från Mammas Pojkar :P såååå roligt att titta på :D

Ne, ska vara lite social med min sambo nu tror jag.

Tjingeling.




Min sexiga hund ;)

God Natt!




Mmm.. Tycker om att sitta på detta vis ;) fint va?


Ny med Blogg.

Hey! Har inte den blekaste aning hur man fixar med en blogg, men det finns säkert någon som hjälper mig. 


A ja. Idag efter nyårs firandet igår, så har det inte hänt så mycket. Har städat och grejjat, sedan så jag vi vart in till Maxi och handlat. Och nu så sitter man hemma och försöker komma på vad man ska skriva och hur detta fungerar. :) har min älskade hund bredvid mig <3 sedan ligger terrorist katten i andra soffan och sover ( sköööönt ). Ska nog gå och krypa snart.. ingen ide att sitta uppe.

Sov gött å ha det najs!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0