Jobb jobb :)

Ujuj, lycko vecka denna vecka också :D Jobbade igår, sen ska jag jobba imorgon och på Torsdag. såå jävla skönt att få komma igång och jobba. men men, idag så gick jag iväg till hästhagen med bamse och kastade boll på en övergiven fotbollsplan typ :) han vart rätt trött, för när vi gick hem och vi mötte en hund så typ struntade han i hunden :) så skönt, fast han hade ju bollen i munnen också :P haha.. aja, sen så vart det hem och grejja med tvätten, blablabla.. sen kom älsk hem och då åkte vi ut till kennys mormor och hjälpte henne lite :) hon flyttade ut till stugan igår. Så kenny hjälpte henne med att ställa in boxern. Sen kastade jag lite boll med bamse, sen busa med Majsan :D . När vi kom hem så lagade jag lite mat.. Vart kokt korv med bröd och mos :P heh. sen slapp i soffan :) Älsk satt och kollade på datorn, sen fick han för sig att vi skulle åka och kolla på sängar :P haha, och då gjorde vi det, och det slutade med att vi köpte en säng :D hehe, köpte mig en Tempur kudde, ska se om den hjälper mot mitt nack ont och lite med min rygg.. Men men, ska kolla på tv. Blir att kolla på alla mina serier :D Desperate Housewives och Cougar Town :D


Tjingeling*




En lyckovecka :)

Fy vad jag är glad denna vecka :) Jobbade i måndags, jobbade i tosdags och ska jobba idag :D såå glad för det. Jobba är det bäste som finns, är så jävla trött på att sitta hemma och uggla vid denna jävla dator.. Jobbade för midda dom två första ggrna, men idag så ska jag jobba eftermiddag. Men sen fick jah reda av syster att dom var 2 man kort nu på förmiddan. blev lite sur, för då kunde jag har jobbat på morgonen.. men men, finns inte så mycket att göra nu..  mer pengar om man jobbar eftermiddag :D hehe. aja, i helgen blir det väl inte mycket gjort :P blir att sitta hemma och dricka lite :)

Juste, vi hade en djurtolk här hemma i onsdags, hon pratade lite med Bamse. Vi fick reda på en massa. Orkar inte rabbla upp allt. Men kan säga att det blir mycket med att träna lydnad, och ledarskap. Sen ska vi försöka släppa honom så ofta som möjligt så han får springa :)  jaja, ska grejja lite här hemma..


Tjingeling*


Tisdagen :)

Jaha, denna tisdag började med att man vart väckt av ÖBO som sågade bort buskar nedaför vårat sovrummsfönster + att mormor ringde. Men det var väl dags att stiga upp ändå :) så jag tog på mig och satte mig en stund vid datorn och kollade lite, som vanligt. Sen vart det att gå en promenad med Bamse, och det vart att gå till Hund och Katt specialisten en sväng :) köpte ett halsband, ett koppel och 2 pipisar :) hihi. När vi kom hem så satte jag mig och tog det lugnt tills jag skulle åka och köpa pizza vid kl 1 .. När jag kom hem så var älsk hemma och vi käkade pizza .. efter en stund så kom mormor och hälsade på :) Fick nybakade bullar :D<3 sen vart det att ligga och mysa med älsk i sängen en stund :) Kollade på Rasmus på Luffen :D as bra .. sen satte jag mig vid datorn .. Men sen kom jag på att vi inte hade någon mjölk så jag cyklade på min racer cykel till Willys :) Köpte den nya Marabou chokladkakan med smak av Passion och chili.. den var väl sådär.. hehe inte min smak riktigt, men den går att äta när man är godis sugen :P Sen satt man här och uggla, fick långtråkigt så jag pratade lite med Lizi, sen cyklade jag hem till henne en stund. Vi satt hemma hos henne och snacka lite skit som vanligt <3 hihi. Nu sitter man här hemma igen, kollar lite på Cougar Town :D <3 skit bra serie. Ne, ska fortsätta kolla nu.


Tjingeling*


Trött..

Idag så har man jobbat på Bagarn :D hehe det var trevligt att jobba lite :) men inte lika kul när man slutar.. då kommer man hem och är HELT JÄVLA slut i kroppen.. Ögonen hänger fan inte med för fem öre.. ujuj.. aja.. igår när jag skulle gå och sova så stängde jag av TV:n vid kl 9. Men jag kunde inte soova!! GAH! Då är det först några utav våra grannar som bråkar ( gör dom ofta ), sen är det folk som springer upp och ner i trappen, det är varmt, jag har en sambo och en hund som tog upp HELA JÄVLA sängen + att jag hade träningsvärk ifrån ett dans pass syster lurade i mig på Nintendo Wii i Lördags. GAH! Jag sov typ lite, men vaknade titt som tätt.. aja, gick upp kl 4 när älsk gick upp.. hums.. Nu när man skulle sätta sig och börja skriva så hör man en granne som har VÄRLDENS BAS på.. Och sen hör man en mobil ligga och vibbrera någonstans i huset! Sen så ver det någon som ringde hit nyss, men det var ingen som svara när jag sa mitt namn !? Blää ibland för hemtelefoner.. Sen vill jag att vi ska skaffa sånt där skydd så inga säljare kan ringa!! Men men.. Nu är det iaf någorlunda tyst.. ska väl försöka sova. God Natt.


Tjingeling*



Älskar min Bamse <3


VAD HÄNDER ? :O

Alltså vad fan händer här egentligen ? :O Har hänt skit mycket nu när vi har flyttat in till stan/Rosta.. I förra veckan så var det en biltjuv som försökte stjäla en Handla24 bil som stod på Västra Vintergatan :S hums, sen IDAG 12/4 så blir en man knivskuren i Rosta Centrum :S vart FAN är världen påväg? Vågar fan inte gå ut längre snart.. usch. aja..

Idag så har Madde och jag vart och hälsat på i skolan :) hihi. det var trevligt. Sen så vart det att fara hemmåt efter att vi hade vart där en jävla stund .. när man kom hem så kollade man hur mycket pengar man skulle få tillbaka från skatten :) vart AS nöjd :) sen så kom Lizi hit på kaffe, sen satt vi på balkongen och solade/snacka skit :) hihi .. sen åkte Lizi hem och jag fick långtråkigt och vart as hungrig, så lagade god fläskkotlett med potatis och egen gjord gräddsås :D mumma . Sen så vart det en promenad runt Hästhagen med Bamse <3. Nu sitter man här och slappar :) sköönt. Blir att lägga sig rätt tidigt. Ska upp tidigt imorgon .. då blir det iväg till arbetsförmedlingen en sväng.. blää, sen så ska man vara hundvakt till torsdag förmodlingen :) Lilla Mojje :D hihi.. aja, händer väl inte så mycket mer..


Tjingeling*


nu är det så här..

.. att jag inte har haft ork att skriva.. haft så mycket annat att tänka på :) har förresten inte hänt så mycket iaf.. hehe.. idag har jag iaf testat mig på att göra egna köttbullar och brunsås :) det vart gott tycker jag :D hihi Tvättade kläder på förmiddan :) efter vi hade ätit älsk och jag så åkte vi till Nettan och Magnus och fikade :) hihi. gött med kakor :D när vi kom hem så vart det att gå en lång promenad med Bamse :) När vi kom in så sprätte bamse med ena bakbenet och då kollade jag vad det var, det var helt rött :( får se om det blir bättre . Ska iaf hem till mamma och pappa på fredag och äta Oxfilé :D göttmos. juste, jag lagt i blonda slingor också :) Bästaste Amanda hjälpte mig <3 hehe. aja, får väl se när jag skriver nästa gång då ;) hehe


Tjingeling*



RSS 2.0