Lugna puckar..

Vaknade halv 11 idag.. lite sent tycker jag.. men men.. fick iaf sova ut.. det vart att dricka lite te och sen gå ut med bamse.. Vi gick till hunddagiset och hälsade på :) var där typ 2 timmar om inte längre :D hihi. Prata lite skit med LiziPizi :D sen vart det att börja gå hemmåt.. laga lite mat åt mig och älsk.. vart en sån där äcklig korvstoganoff.. blää.. fast det gick att äta.. ehm, sen så slappade vi lite. Älsk ska köpa sig en motorcykel och det tycker jag är skit bra.. så han har något att göra. hihi.. vi slappade och sen hoppade han ner i badet och jag började baka Vaniljhorn. har inte smakat än, men ska väl göra det snart :P hahaha .. sen blir det väl att nanna kudden :) nu kollar jag på tv, ska kolla runt lite och se om det finns något roligt att titta på :P


Tjingeling*


Låång vecka..

Uj uj.. vilken vecka.. kommer inte änns ihåg vad fan jag har gjort :P haha.. ska tänka efter lite nu kanske ;) jo! I måndags så var jag så duktig att jag gick ända hem till mamma och pappa med bamse :) 1 timmas promenad till Adolfsberg :) men det var skönt.. solen lös en stund :) sen så åkte älsk och jag hem till Sandra och Martin i Täby en sväng :) hihi.. HUms.

Tisdagen kommer jag inte ihåg riktigt..

Onsdagen så fick älsk och jag åka till NetonNet och köpa en ny plattång till mig . :D hihi.. sen så kom Mormor och Farmor över och fikade lite :) trevligt trevligt..

Torsdags så kom mamma och hämtade Bamseman efter jobbet :) då åkte älsk och jag till Marieberg och shoppade lite :D Jag fick äntligen köpa mig en SKINNJACKA :D hihi sen vart det en scarf till :D Älsk köpte ett par nya jeans och en hood tröja :) skit bra :D gick in på systemet och köpte mig vin och en Baja Päron :D sedan kommer jag inte ihåg mer :P hihi men på..

FREDAGEN så var det PAAAARTY :D ujuj ;) det vart lite röj ;) hihi jag började tidigt vid kl halv 5 med att dricka ett glas vin på balkonen när älsklingen åkte och hämtade min syster :D sedan så vid 7 halv 8 så började det komma lite folk :) hihi.. sista personen gick vid halv 3 :P hihi Men sen är det så här att jag inte förstår det roliga i med att slänga ut bordstabletter från fönstret, hälla salt i min blomma, vattna min andra blomma med öl/cider/dricka.. hums.. undrar då, hur mogen man är ? men men på ..

Lördagen så vart det att dammsuga, skura golv typ 3 ggr, diska glas typ 4 ggr.. ujuj.. men men.. gjorde inte så mycket den dagen.. kennys mamma och magnus kom på morgonen.. dom åkte och hämtade bamse också hemma hos mamma och pappa :) såå snällt :D sen så vart jag sugen på att köpa ett nytt halsband åt bamse.. det vart ett halvstryp .. får se hur det går :) hihi.. sen så på kvällen kom Niklas hit :) vi käkade pizza från Pizza Planeten :) gött :D sen kollade vi på film, kenny somande.. Ovanligt ? Nee :P men niklas och jag hade roligt åt honom ;)

Idag, söndag så åkte älsk och jag till Grizzly för han ville köpa en ny kattställning. :P hihi.. sen så åkte vi till Jysk och köpte nya sängkläder :) Sen vart det hem och laga i ordning Tacos :D hihi, sen var det bara för mig och bamse att börja gå mot Hagaby och träffa en gammal klasskompis :) han inte träffat henne sen typ 9:an .. iaf, vi ville att hundarna skulle busa lite, hennes hund är 9 månader typ skit fin Rottweiler :) hihi.. aja. dom busa och busa, men sen vart Bamse riktigt arg på honom, tog bort Bamse innan det bröt ut ordentligt.. men men, sen vart det så jäävla kallt så jag gick hemåt. :P 1 timme .. sköönt :) men jag var så jäävla kissnödig att jag höll på att gå sönder :P hihi, men men.. när jag kom hem så vilade jag, sen bakade jag Skogsbärs Paj :) Mums som fan :D Nyss tog jag mig ett varmt skumbad :) sköönt :D nu ligger jag i soffan och kolla på Johan Falk på kanal 4 :) så jag ska fortsätta med det :) såå....


Tjingeling*



Så här är det..

.. att jag inte har haft någon ork att skriva.. men det har inte hänt så mycket.. har gjort allt som stod i förra inlägget :P haha.. Jo juste, i  Torsdags så fick älsklingen och jag åka till sjukhuset.. Pappa vart inlagd och han hade ställt bilen vid sjukhuset.. så han ville att vi skulle flytta den hem till Adolfsberg :) och det gjorde vi också. Det var inget allvarligt med pappa, han hade brock på magmunnen och inflammation på den också. Så nu äter han tabletter för det :) aja, vad har då hänt i helgen ?

Jo..
I fredags så käkade jag och älsklingen en riktigt äcklig middag, grillkorv och pommes.. blää. inge gott alls.. aja, sen så gjorde vi inte så mycket.. ehm, älsklingen somnade i soffan och jaa, ehm, jag satt och gjorde ingenting i min ensamhet.. ringde och pratade med syster, sen ringde jag hem till mamma och pappa.. pratade med pappa, sen ringde jag senare och pratade lite med mamma :P haha.. såååå tråkigt.. aja. sen vart det att sova..

I Lördags så vaknade jag kl 7 !!! Den där jäävla grannen vi har hade högsta volymen på stereon .. gaah !! men men, gick upp typ :P haha. sen så åkte älsk och jag runt.. åkte till Marieberg, sen åkte vi till Granngården och kollade :) hihi. Sen hem :P men vi var ingte hemma allför länge :P hahah.. vi åkte ut till Täby och hälsade på Sandra och Martin och Lilla Bossebus :P haha Bamse och Bosse fick buusa :) Sen drack jag lite röttvin :P haha vi var där en stund sen vart jag hungrig så vi åkte till Adolfsbergs Pizzeria, men dom hade strömavbrott. så vi åkte till Pizza Light .. hehe. Sen hem och käka, gjorde oss iordning och sen så bar vi av till Kumla :P hihi Hem till Mikkis syster..Mikkis hade feeest :D hihi. men det vart inte så mycke dricka för mig. 3 cider sen smuttade jag lite på mikkis vita vin :D. Den var good :D men sen så vart älsklingen trött så vi åkte hem :) han var väl lite sugen på alkohol .. han hade Jour så han fick inte dricka .. men men.. när vi kom hem så gick vi och la oss :)

Idag söndag så vart jag väckt av älsk kl 7 :P haha.. var helt borta kände jag :P hahaha.. men men..jag gick upp och sen käkade vi fruktost :) sen ut med bamse.. sen gjorde vi i ordning oss och åkte hem till svärmor och Magnus :) väntade där och drack kaffe, sen bar det sig av till Odensbacken till Jakobssons Möbler :D Vi kollade OCH beställde en soffa :D hihi skönt att bli av med denna jävla skit soffa :P haha.. den soffan vi beställt kommer i mitten av april :) och den ska vara helt HUND FRI! Inga hundar i soffan .. sen åkte vi hem till svärmor och Magnus och fick pannkakor :) Tack bästaste Svärmor :) sen åkte vi hem och hade långtråkigt :P haha.. men men.. kollade på tv .. och nu kollar vi på Wipeout :) fast jag vet inte om älsk är vaken :P haha.. menmen, har inte hänt så mycket mer.. får bli att skriva mer en annan dag :)


Tjingeling*



Fullt upp

Denna vecka blir det full rulle hehe.. Idag så gick jag upp till stan så att min jobbcoach kunde fylla i ett papper jag skulle skicka in till F-kassan.. sen så åkte jag buss hem och väntade på att Madde skulle komma och hämta mig och Bamse. Vi åkte till Sandra som har flyttat ut till Täby :D skit fint var det.. Vi fikade och snackade lite skit :) Sen vart det hem och laga god mat :) Sen sitta vid datorn. Snart ska man gå och lägga sig..

Imorgon så ska jag till min jobbcoach och sen gå på avsluting där :) skööönt. hehe.. ska vara hos min coach kl 13.00 - 13.45 sen gå en sväng på stan, sen tillbaka och gå på avslutning kl 15.00 . Sen hem och ta det lugnt tror jag :)


På Onsdag ska jag ta mig ända bort till Kumla och ta en fika med Mikkis :D det ska bli trevligt :) snacka lite skit och göra Kumla osäkert ;) haha ne.

På Torsdag så åker jag och Madde förmodlingen hem till Sandra i Täby igen :D hihi. får se om jag tar med Bamseman :D så han och Bosse kan busa igen :D

På Fredag ska jag tvätta :P Försöka tvätta alla våra kläder.. Dom luktade så äckligt när vi bodde i Glanshammar. hihi. sen är det helg :D Älsklingen har Jour :( lite tråkigt.. man vet ju aldrig när dom ringer ut honom..men men..

Ps. Man kan vara glad även fast man inte LER!


Tjingeling*


Lördag Kväll

Sitter här och kollar på Melodifestivalen.. hums.. tycker inte riktigt om bidragen.. men men. Igår så var jag nere på hunddagiset och hjälpte till :) vi gick en lång sväng på 1 timme och 20 min på förmiddan.. så skönt i solen :) bamse var så trött när han kom hem.. hehe. men men på kvällen så var bröderna Persson och Örvill här och drack lite med mig, ÄLSK och Lizi :D Lizi sov över här :D trevligt trevligt.. var piss trött idag hehe gick upp vif halv 10 :) skönt. Men men.. sen så gjorde vi inte så mycke här hemma.. Lizi gick hem vid 1 tiden typ :) Älsk och jag myste lite och sen funderade vi på vad vi skulle hitta på.. så vi åkte till Willys och handlade.. Sen vart det att åka till Net On Net och fördriva tid.. Köpte 3 filmer och batterier hehe.. sen åkte vi till Rusta :P köpte handtvål och en bok om kött :) hihi.. sen visste vi inte vad vi skulle göra mer. så vi åkte till Ikea och gick där .. Köpte en tvättkorg och en ny besticklåda.. haha.. trodde den skulle passa när vi kom hem, men icke sa nicke.. fick klippa lite i den och använda lite våld för att den skulle sitta kvar :P haha fast tog inte i så mycket att något gick sönder .. :) men men.. sen så käkade älsk och jag upp pizzan från igår.. älsk vart mätt och sen vart han trött, han låg kvar i soffan då gick jag in med bamse till badrummet och badade Bamsebus <3.. När jag var klar med bamse så sa älsk att han va fortfarande hungrig så vi käkade varsin fralla :) mums.. sen gick han och la sig och jag gick ut med Bamse :) när man kom in så satte man på Disney Channel och kollade på Svärdet i Stenen en stund innan Melodifestivalen började.. hehe.. aja.. har inte så mycke mer att skriva så...


Tingeling*


Känns som hemma

Nu har vi verkligen gjort oss hemmastadda tror jag att det heter :P haha. I fredags flyttade vi så skönt. Packade upp nästan allt. På kvällen kom persson hit och drack lite. sen kom Lizi och sen kom Amanda :) så trevligt var det. Amanda och Lizi åkte hem vid 2 typ hehe. Satt och snacka lite skit och hade allmänt trevligt.
På lördagen så vart det att packa upp lite till.. hade världens huvudvärk. Hade bara sovt i 4 timmar :/ hade lite folk här också hela dagen. Syster var här till och med.. hon lagade mat till mig och kenny.. hon och mamma åt också lite :D det var jätte gott, men mådde som sagt inte så bra.. men men.. på kvällen så kom Jessi och Niklas.. Lite senare så kom syster.. Sen Sandra och Martin.. Dogge och någon till kom också förbi.. Amanda kom en stund hon med :D så trevligt. Men hon var inte kvar så länge för Denny kom och hämtade henne.. Men det var trevligt iaf.
I söndags så tror jag inte att vi gjorde så mycket. Jag och mamma åkte till Glanshammar och städade lägenheten :) Och älsk hade åkt till Ikea med sin mamma och magnus :) sen när jag kom hem så bar vi ner lite kartonger och annat skit.. sen så slappade vi lite :)

Igår så åkte vi till glanshammar och tömde förrådet och tog en avskeds kaffe inne hos Johanna. Sen åkte vi hem och slappade en stund. Sen gick vi hem till Sandra så hundarna fick busa lite och vi fick dricka lite kaffe. sen gick vi ut och gick en sväng :) sen gick jag hem och kolla på tv :)

Idag har jag gått en lång sväng med Bamseman :) vi gick i 45 min så skönt i detta väder. Solen gör en glad :) har diskat och skrivit inköpslista .. ska åka och handla när älsklingen slutat jobbet, sen ska jag laga lite mat :) blir något med kyckling :) hih. Sen blir det väl att ta det lugnt :)


Tjingeling*


Ujuj trött

haft mycket att göra idag. Vaknade kl halv 6 kanske klockan var för då kom älsk hem :) vaknade på engång :) sen myste vi lite och prata lite, sen skulle vi försöka somna, men älsk kunde inte så han ville ha datorn ist.. och sen helt plötsligt ringde det i min mobil och det var svärmor :P hehe. Älsk hade prata med henne på msn om att han skulle ringa mig :P haha.. så det var bara att gå upp och klä på sig och packa lite grann.. sen kom svärmor och hjälpte oss med att köra kartonger till nya lägenheten.. vi körde 3 vändor.. så nu är det inte mycke kvar.. skönt att komma här i från.. haha.. är lite tjatig, men vill verkligen att alla ska veta att DET SKA BLIR SÅÅÅ JÄÄVLA SKÖNT MED ETT RIKTIGT KÖK OCH ATT KOMMA IN TILL STAN! :D Magnus och Nettan är kattvakt åt lilla Turbo, och syster är hundvakt åt BUllen :D <3

Imorse innan älsk kom hem så drömde jag en lite mysig dröm .. ( som inte kommer att uppfyllas på ett bra tag ) Iaf, jag drömde att jag, Emelie Nilsson, var gravid (A) hihi .. gick med en stor rund mage, som såg lite konstig ut, men men :P haha.. sen så var jag på sjukhuset och väntade på att jag skulle föda.. och ..... sen kom älsk hem och jag vaknade... lite surt ;P ville ju se vad det vart för något :D hihi..

Kollar lite på tv, men kanske ska gå och sova snart, efter jag har sett hur mikkis ser ut i håret (A) :D hihi. ska upp tidigt imorgon.. Svärmor kommer och hämtar mig kl 8 :) hihi. sååå...

Tjingeling*


Plock

Har inte riktigt haft orken att skriva blogg.. haft så mycket annat att göra.. har packat och grejjat hela veckan.. Sen har vi fått virus i den andra datorn så får sitta nu med våran Mini-PC .. lite obekvämt tycker jag. jaha, på fredag så flyttas det för fullt :) skönt att komma ifrån denna håla.. aja. ska ut med bamse i det fina vädret :) Sen blir det att försätta och packa och städa :)


Tjingeling*


4år av KÄRLEK, bråk och VÄNSKAP!

Idag älskling, så har vi vart tillsammans i 4 hela år! Jag älskar dig var sekund som går. Det är du, som gör mig varm ikroppen när vi kramas. Det är du som gör mig varm och säker om natten. Vi må ha bråkat flera ggr, men det är skönt att det löst sig tillslut. Jag älskar dig Kenny Moberg!
Jag kommer aldrig glömma våran tid tillsammans innan vårat förhållande. Våran vänskap ! Jag ÄLSKAR DIG ! Kan inte säga mer! 4 hela år älskling, och fler ska det bli hoppas jag <3

PS vi flyttar snart <3

Tjingeling*


RSS 2.0